header_logo PROJEKTIRANJE, GRAĐENJE,TRGOVINA, USLUGE
pocetna_A slika_onama_mala
slika_onama_velika
zelena_onama_A zelena_100
zelena_projekti_A zelena_90
zelena_usluge_A zelena_80
zelena_reference_A zelena_70
zelena_kontakt_A zelena_60
zelena_50_desna
 
 
Ukratko o nama

 

 

Od osnutka 1993. godine, poduzeće Bauelektro d.o.o. razvilo se u uglednu
projektantsku i građevinsku tvrtku, s dugačkom listom referenci i povjerenjem brojnih klijenata. Osnivači Edo i Ervin Vujica, članovi Uprave, registrirali su društvo sa širokim spektrom djelatnosti, koje se s vremenom specijaliziralo za građenje i projektiranje.
 
Profil tvrtke

Poduzeće je registrirano za projektiranje, građenje i nadzor nad građenjem; obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu; zastupanje stranih tvrtki; kupnju i prodaju robe; pružanje usluga smještaja; pripremanje i usluživanje pićem i napicima; pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane; turističke usluge u nautičkom turizmu i ostalim oblicima turističke ponude; ostale turističke usluge; turističke usluge koje uključuju športsko-rekreativne ili pustolovne aktivnosti te iznajmljivanje plovila sa ili bez rukovatelja.

Društvo je registrirano 24. studenoga 1993., osnivači su Edo i Ervin Vujica, svaki s 50% vlasništva poduzeća. Temeljni kapital tvrtke je 20.000 kn. Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu 30. prosinca 1993. (broj reg. uloška Suda 1-46064, oznaka i broj upisnika Suda Fi-20696/93). Sjedište tvrtke je u Velikoj Gorici, Kolodvorska 29.

 
Djelatnici

Tijekom godina poslovanja, sa širenjem poslovanja, zapošljavamo sve veći broj radnika, istodobno ulažući u njihovo usavršavanje koje uvelike pomaže da što kvalitetnije izvršimo svoje usluge. Bau elektro d.o.o. trenutačno zapošljava 32 radnika.

Bauelektro d.o.o. © 2009. logo_UMP